Ga naar de inhoud

Zwarte Betontegels 50×50

Het gebruik van grote vierkante tegels is helemaal in. Betontegels 50×50 zwart zijn een duurzame investering en geven een prachtig resultaat.

U zult misschien spontaan denken aan de betontegels die gebruikt worden om de stoep mee aan te leggen. Maar door hun diversiteit aan kleur en vorm staat u versteld van de toepassingsmogelijkheden. Het is vooral de dikte die de kwaliteit aangeeft. Zwarte betontegels stralen extra luxe uit. Ze zijn erg populair op terrassen, maar zeker ook in modern design van badkamers (meer hier!).

zwarte betontegelsToepassingen van betontegels

Betontegels worden wegens hun makkelijk plaatsen meestal gebruikt om terrassen en opritten mee aan te leggen. U kunt uiteraard beroep doen op een vloerder of tuinaanlegger die dit werkje voor u uitvoert. Ga in ieder geval niet in je eentje knoeien als je dit nog nooit hebt gedaan. De onderlaag en het voegsel zijn even belangrijk.

Voordelen van zwarte betontegels

Beton is makkelijk in onderhoud, er is een groot aanbod aan kleur,en is in vergelijking met andere stenen goedkoop.
Als u vreest voor kleurvervaging kunt u betontegels 50×50 zwart met een natuurlijke bovenlaag kiezen.

Reken goed het aantal vierkante meters goed uit. Er gaan dus vier tegels in één vierkante meter. Best bestelt u enkele vierkante meters meer, want er kunnen tegels versneden worden.